Werkwijze

Bij ons kan een installatie op verschillende manieren gebeuren:

Volledig door ons

De installatie zal van a tot z door ons gedaan worden. We starten met een plattegrond van de woning, daar wordt een eerste studie op gemaakt die we samen met de klant overlopen. Zo krijgt de klant ook een idee van het budget. Stap per stap wordt deze aangepast tot deze voldoet aan alle verwachtingen van de klant. Dan wordt deze studie omgezet in de praktijk en samen met de klant en/of architect bekijken we op de werf of er nog zaken dienen aangepast te worden.In de volgende stap worden alle leidingen gefreesd en getrokken volgens plan. Daarna zal de afwerking starten. Eens de afwerking achter de rug zal er een keuring van de installatie gebeuren. Deze keuringsverslagen worden u overhandigd in een werkmapje. Alle overige documentatie van de woning wordt voor u bewaard in onze databank.

Aangezien het systeem zo flexibel is en integratie van aanpassingen vlot kunnen gebeuren, wordt er een basisprogrammatie ingevoerd die in samenspraak met de klant op punt wordt gesteld. Na verloop van tijd bieden wij de mogelijkheid om éénmalig een herprogrammatie te laten uitvoeren zodat het systeem optimaal is voor de klant.

Als zelfbouwer

Samen met u wordt er een studie gemaakt op de plattegrond om zo een idee te krijgen van functies en van de nodige budgetten (materiaalprijzen). Onder onze begeleiding voert u het frees- en kapwerk zelf uit. Wij komen verschillende malen op de werf om een goede opvolging te garanderen. De afwerking kan u zelf uitvoeren, door ons laten uitvoeren of dit kan in samenspraak gebeuren. Na een controle op de werf gebeurt de opmaak van schema’s en plannen in samenspraak met de klant alsook de keuring.

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x