Over ons

Ons bedrijf werd opgericht in 1995 als elektro-installatiebedrijf. De eerste jaren bestonden onze werkzaamheden uit het plaatsen van elektrische installaties, herstellen van huishoudtoestellen, automatiseren van poorten enz.

Toen zaakvoerder Karel Segers het KNX-domoticasysteem leerde kennen, was het hem meteen duidelijk dat dit een systeem met toekomst was. Hij richtte Electro Segers op het installeren van KNX-domotica, met uitzonderlijk succes. Intussen kunnen wij 100% van onze tijd besteden aan het installeren van de standaard in domotica: KNX.

Dankzij onze ruime ervaring en grondige kennis kunnen wij een project van kelder tot zolder uitrusten met KNX-domotica. Electro Segers verbindt zich ertoe om een kwalitatieve en onberispelijke service te bieden aan onze klanten. Een KNX-domoticaproject op maat slaagt pas bij een goede samenwerking tussen vraag en aanbod. Daarom wordt er steeds uitgebreid met de klant gecommuniceerd over voorkeuren en mogelijkheden zodat we nauwkeurig kunnen voldoen aan al zijn wensen.

Binnen ons bedrijf heeft iedereen zijn specifieke taak wat maakt dat we van alle markten thuis zijn: we hebben een antwoord voor elke nieuwe behoefte.

Om deze vooraanstaande plaats ook in de toekomst te behouden, blijven we steeds zelf evolueren door continue bijscholing om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen in het vakgebied.

Dat zijn de grondwaarden van Electro Segers: vakmanschap door kennis en ervaring, klantentevredenheid en persoonlijke service.

Team

Zaakvoerder 

Karel Segers

Administratie

Selina Rijmenants


Installateurs

Eddy Sameys

Joeri Blondeel

Bart Verreth

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x